dimecres, 13 de novembre del 2013

Excursió a Sa marina

Pels fillets i filletes de 5 anys anar amb correu és un fet molt especial i que fa molta il·lusió.  Anàvem a fer un passeig per sa marina del lloc de Ses Casetes, que està just davant l'original escultura de la "Dansa des Vent", obra de l' artista  Marcel Villier.
Na Joana coneix bé la marina perquè el seu pare ha estat pagès en aquest lloc i sap els encants que hi guarda. Els infants també hi saben descobrir meravelles, juguen i s'emocionen amb el que troben. La natura esdevé un lloc privilegiat on cadascú  hi fa les seves descobertes. Uns hi descobreixen amagatalls i juguen a amagar-se, altres fan pastissos amb codols, pols i fruites silvestres, uns altres troben pedres amb formes de cors, altres arrepleguen pedres per fer construccions talaiòtiques, altres agafen caramuixes, llentrisca... tothom està entretingut.
Però abans de partir na Joana vol compartir un petit secret amb tots nosaltres i ens ensenya un pi pinyoner que va sembrar amb la seva família, en Pini. Encara és jove però creix fort i arradosat. És una idea molt polida i ens sentim tan bé, que junts hem passat un matí molt agradable envoltats d'aquest entorn tan natural.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada