dimarts, 25 de març del 2014

PREPARANT LA DIADA DE ... "PORTES OBERTES"

ENS AGRADA FER TALLERS DE CUINA A L'ESCOLA. PENSAM QUE ÉS UNA OCASIÓ PRIVILEGIADA PER TREBALLAR ELS SENTITS, LA PROCEDÈNCIA DELS ALIMENTS, LES RECEPTES DE CUINA,  EL SABER POPULAR, L'ALIMENTACIÓ...
ACOSTUMEM A TENIR PRESENT EL TEMA DE LA "SOBIRANIA ALIMENTÀRIA", ÉS PER AÇÒ, QUE PENSEM QUINES RECEPTES FER I DEMANAM SI ALGÚ ENS POT DUR ALGUN INGREDIENT.
DESPRÉS VE TOT EL PROCÉS DE TASTAR, MESURAR I ANAR PAS A PAS, FINS ELABORAR LA RECEPTA ENTRE TOTS I TOTES. A VEGADES, PER PODER PARTICIPAR MÉS ENS ORGANITZEM EN DOS GRUPS, I AIXÍ PODEM GAUDIR MÉS DE TOT EL PROCÉS. 
PER PODER CONVIDAR-VOS A FER UN TAST MENTRE PASSEJÀVEU PER L'ESCOLA US VAM PREPARAR UNA TAULA AMB  UNA GREIXERA DE FORMATGE I UNA LLIMONADA NATURAL. ESPEREM QUE VAGIU XALAR FENT AQUESTA VISITA PER L'ESCOLA. NOLTROS ESTEIM CONTENTS I CONTENTES DE QUE VINGUEU. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada